lördag 15 februari 2014

Öppet den 22 februari 2014 kl. 10.00 - 14.00

Hej, Idag har jag varit på Syfestivalen. Åkte själv med SL-tåg från Uppsala till Älvsjö och det gick hur bra som helst. Det tog cirka en timme och på vägen dit hann man tänka igenom vad som skulle inhandlas. När jag kom dit träffade jag många av mina trevliga syvänner och tiden gick fort. Det jag egentligen hade åkt dit för att köpa var ett nystan grått Opalgarn. Tyvärr fanns inte den nyansen som jag sökte. Det finns dock en jättetrevlig dam som talade om att hon skulle få hem mer av den här nyansen, så jag ringer henne nästa vecka så får jag se om jag kan få tag i rätt nyans. Vad jag däremot köpte, och som jag kanske inte hade behov av var lite tyg från Tyger och Ting, samt mönster från dem och även från Quiltbiten och Quiltex. Det var mönster på en hjärtelöpare från Tyger och ting, och det kan vara trevligt att sy en sådan, till nästa års "Alla hjärtans dag". För i år hinner jag ju inte med detta, eftersom Alla hjärtans dag var i går. Däremot fick jag lite inspiration till att sy, så jag har precis kommit upp från syateljen. Här ser Ni resultatet. 
Liten börs, 10 x 8 cm.
Sedan passade jag på att ta upp ytterligare en necessär som jag sytt för ett tag sedan och den har också två olika sidor. Jag tog även med en aftonväska med metallbygel.

När det gäller att lägga in bilder på bloggen är jag inte riktigt vän med min dator. Bildera kan hamna lite hur som helst. Jag ber verkligen om ursäkt för det.


 
Röd necessär.


 

2 kommentarer: