onsdag 30 augusti 2017

Öppet hus i syateljén 6, 7, och 8 september 2017 kl. 10.00 - 18.00.

Hej alla mina följare. Jag tänker ha öppet i min syateljé den 6, 7 och 8 september mellan kl. 10.00 - 18.00. Lördagen den 9 september 2017 kommer jag inte att ha öppet, eftersom jag skall deltaga som utställare på Akademihotellet, Uppsala, i ett arrangemang som de gör i samband med Kulturnatten i Uppsala. Jag hoppas att jag får träffa många av mina vänner som kommer förbi och tittar på vad de olika hantverkarna och konstnärerna ställer ut på Akademihotellet. Evenemanget är öppet mellan kl. 13.00 - 18.00.

I samband med mitt öppna hus kommer jag att ha en hel del tyger till REA-pris för mellan 60 och 80 kr metern. Ett par tyger kommer jag att sälja för 98 kr metern. Det kommer att finnas en hel del att välja på, ett helt bord fullt och en hel bokhylla fullt med tyger.

Jag vill även visa upp två bilder på en necessär som jag sytt av ett av de tyger som jag fick hem för cirka två veckor sedan. Det är ett tyg som är designat av Paula Nadelstern, som är en quiltkonstnär som är specialiserad på att sy lapptäcken med kaleidoskopblock. Hon har en helt egen utvecklad teknik för detta och har även givit ut flera böcker. Hennes böcker är en stor källa till inspiration. Jag kan inte på något sätt påstå att jag kan sy kaleidoskopblock så som Paula Nadelstern gör, men ett par försök har jag i alla fall gjort. Kommer att lägga upp bilder på blocken lite senare idag, när jag fotat dem.

Jag lägger även upp bilder på de tyger som kom hem för två veckor sedan.

 

 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar