fredag 30 april 2021

Valborgsfirande 2021

I år, liksom förra året, den 30 april, fick valborgsfirandet i Uppsala ställas in p g a Coronaviruset. Många är väl de som hade sett fram mot ett valborgsfirande 2021, men inte kunde det bli något av den saken i år heller. Vi får väl se om det förändras till 2022. I morgon, den 1 maj 2021, är det väl som vanligt 1:a majtåg, där folk går ut för att demonstrera för olika ändamål. Det kanske inte heller är så lämpligt att ge sig ut i något folkvimmel i morgon heller. Har personligen levt i en personlig "lockdown".

Känner att jag vill börja leva igen. Träffa mina vänner, deltaga i olika kurser, föreläsningar, och syhelger. Få se hur det blir till hösten, om det blir några mässor man kan deltaga i eller om det blir som förra året 2020 när alla tre höstmässor fick ställas in.

Under veckorna som varit har jag ägnat mig åt lite sömnad. Ofta när man gör något projekt blir det ju mindre bitar över av mellanlägg, och jag tycker det är svårt att slänga sådana bitar, när jag vet att man kan göra små enkla förvaringar till olika ändamål. Jag har roat mig med att sy flera små, enkla "necessärer" med blixtlås. Här kommer bilder på vad jag sytt. Jag hoppas att alla mina syvänner också försöker ta tiden i akt för att sy lite.

Nu vill jag önska alla mina vänner en riktigt fin och avkopplande Valborgshelg och 1:a maj, och se fram mot att vi alla snart kan vara fullt vaccinerade, så att vi kan träffas igen och umgås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar