måndag 13 september 2021

Quiltköpings-Rallyt är nu avslutat och ny öppettid i Syateljén 2021-09-25

 Nu är årets Quiltköpings-Rally avslutat den 12 september 2021. Jag vill tacka alla mina kunder som kom till Syateljén under tiden 3 - 11 September 2021, när jag hade öppet i min lilla "butik" varje dag under den här perioden. Det var så trevligt att träffa alla mina syvänner, gamla som nya. Roligt att de hittade till min lilla "butik". 

Nu laddar jag om och kommer att ha öppet som vanligt sista lördagen i September månad, den 25 September mellan kl. 10.00 - 14.00. Måsta fortsätta med lagerrensning och kommer att sälja ut de tyger som tidigare ingått i lagerrensningen med ytterligare nedsatt pris. Alla tyger som finns tillklippta som meter-bitar och som kostat 120 kr per meter, kommer nu att säljas för 80 kr per meter. Det här gäller även de tyger som finns på metervara och som tidigare kostat 120 kr per meter. Jag behöver få plats för kommande tygleveranser. 

Sedan den 29 augusti har jag tyvärr inte haft tid att sy så mycket, men två små necessärer har det i alla fall blivit. En av dem, den som är sydd av halvlinnetyger med svarta blommor, är sydd av ett tygprov, och det tyget har jag tyvärr inte. Sedan har jag sytt upp en liten väska av ett tyg med hundar. Har ju haft ganska många kattyger tidigare, men kände att det vore bra att komplettera med lite hundtyger också.

Hoppas vi ses den 25 september och att Ni vill hjälpa mig med lagerrensningen.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar