torsdag 7 december 2023

Öppet i syateljén lördagen den 9 december 2023

 God eftermiddag. Nu är det ett tag sedan jag skrev något på min blog: Christlmodeller. Jag hoppas att Ni alla som läser det här mår bra och att Ni sluppit drabbas av Covid eller Säsongsinfluensan som tydligen härjar rejält runt om i landet just nu. Själv är jag inte riktigt återställd från ett elakt förkylningsvirus som jag drabbades av den 20 oktober 2023. Tyvärr hostar och snorar jag fortfarande, men mår ändå ganska skapligt. Att hostan inte vill ge med sig är ju ett litet aber, men förhoppningsvis ger den med sig innan julhelgen i år. 

Igår den 6 december var jag och två av mina vänner hos min vän June Feldtmann Hauser, som äger Quiltstugan i Heby, och hade en trevlig sydag. Jag lyckades sy klart en ny liten jullöpare och även lägga ut lite sydda block till en blivande påsklöpare. 

Jullöpare
Detaljbild Jullöpare
Blivande Påsklöpare

Sedan går jag som vanligt i väntans tider. För dem som känner mig, så vet Ni ju att jag är väldigt förtjust i tyger som är inspirerade av Japansk design. Och nu kommer det hem ytterligare fem tygrullar ur en serie från Robert Kaufman Fabrics som heter Imperial Collection Honoka. Har beställt totalt 7 rullar ur den här serien, så jag förväntar mig att det skall komma ytterligare två rullar så småningom. Här kommer bilder på de tygerna som förhoppningsvis landar i min lilla syateljé i morgon fredag den 8 december.


Välkomna till min lilla Syateljé på lördag den 9 december. Den är öppen mellan kl. 10.00 - 14.00. Det finns många fina tyger och en hel del färdigsydda små necessärer, som kan passa till fina julklappar till nära och kära. Hoppas vi ses på lördag.

Hjärtligt välkomna, Christl Richter-Frohm


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar