tisdag 3 augusti 2021

Tygleveransen den 2 augusti 2021 och lite sömnad!

 Måndagen den 2 augusti kom det ju hem lite tyger, och här lägger jag upp bilder på dem. Dessutom har jag lyckats sy klart några necessärer till, som jag också lägger upp bild på. Konstigt nog så tröttnar jag aldrig på att sy necessärer och små väskor. Det är alltid roligt att visa upp, och bilderna brukar uppskattas av andra som också syr, och där jag får återkoppling på att de får inspiration när de ser mina små skapelser. (Vet inte varför jag inte kan få bilderna att ligga bredvid varandra längre, jag lyckades ju på ett ställe. Sedan hade jag inte alls tänkt att bilderna på väskorna skulle komma in bland bilderna på tyger, men nu blev det så och många bilder på tyger blev det). Kan ju ändå vara lite ögonfröjd för en tygsamlare!!
4 kommentarer:

 1. Wow vilken ögonfröjd/ bladet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, visst har jag många fina tyger, och nästa vecka kommer det hem ytterligare 20 rullar. Jag kommer att lägga ut bilder på dem när de kommit hem.

   Radera
 2. Så många vackra tyger du har!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst har jag många vackra tyger, och nästa vecka den 16 eller 17 augusti 2021 kommer det hem ytterligare 20 rullar med nya tyger. Jag kommer att lägga upp bilder på dem när de kommit hem.

   Radera