måndag 24 mars 2014

Öppet den 29 mars kl. 10.00 - 14.00 2014

Hej, Som jag redan skrivit om så har jag öppet den 29 mars 2014. Det är inte klokt vad tiden går fort, så att ha öppet en gång per månad är inget problem. Tiden emellan öppetdagarna går väldigt fort.
Som en del kanske läst på min FB-sida så har jag skrivit om att jag varit på Handarbets- och Hobbymässa i Köln, Tyskland, under helgen som gått. Vi åkte ner till Köln på fredag eftermiddag och kom fram strax efter kl. 18.00 på kvällen. På lördag morgon kl. 09.00 gick vi till mässhallarna i Köln. Vi hade bokat in oss på ett hotell som låg så bra till, entren till mässhallarna var bara över gatan, så man behövde inga ytterkläder på sig, utan kunde lämna dem på hotellrummet. Sedan vandrade vi runt hela dagen för att se på allt fint som fanns bland alla utställare. Vi gjorde monterbesök hos flera företag och vi hittade ett litet företag från Japan som hade väsktillbehör, samt montern för Madeira sytråd. Fick så många nya intryck och såg så mycket som aldrig kommer ut på någon mässa här i Sverige. Är full av nya idér och inspiration och hoppas kunna omsätta detta i praktiken. Kommer att lägga ut bilder på en del av de batiktyger som jag köpt in. Som vanligt så fastnade jag för de japanska tygerna, så där kommer det mycket nytt, en del i april och en del i augusti. Ser fram mot att få de nya tygerna så att en del av detta kan bearbetas och visas upp vid nästa Quiltköping i Lidköping den 5 - 7 september, om jag kommer ihåg rätt datum.
Välkomna till min lilla syatelje den 29 mars 2014. Jag har en hel del tyger för 80 kr metern, måste REA bort en del så att jag får plats med de nya tygerna som kommer i april och augusti.
MVH
Christl Richter-Frohm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar