tisdag 21 juli 2015

En produktiv dag!

Idag har jag ägnat den mesta tiden av dagen till att sy. Det blev 3 st "väskor" av modellen "AnnaLi" och en miniväska med ett tyg av Laurel Burch, med hästhuvuden. Nu sitter jag och stickar för att varva ner lite. Stickning är som meditation för själen. Har fastnat i att sticka sockor. Det kan jag göra utan att behöva mönster och här kan jag även leka lite och sticka lite som jag vill.

Har även under mina lediga dagar förberett att jag den 25 juli kommer att ha öppet i min ateljé. Jag har bestämt mig för att ha lite sommar-REA på mina batiktyger, och säljer ut tillklippta bitar på 50 cm för 48 kr per bit. Dessutom kommer jag att sälja  bort mina cellofan-packade tyger, som är 33 x 110 cm, för 35 kr st. Måste göra plats för tyger som kommer under augusti och september. Skall bli roligt att få hem lite nya tyger, men detta kräver plats!!

Här kommer bilder på de väskor som jag sytt idag.

AnnaLi sydd av Japaninspirerat tyg! 
AnnaLi sydd av Japaninspirerat tyg!AnnaLi sydd av ett tyg med inspiration från Missoni!

Liten väska med hästhuvuden!

7 kommentarer:

 1. Så fina väskor. Jag gillar verkligen det där mönstret. Och att sätta på ett par D-ringar och kunna haka på en rem så där gav det lilla extra. Skulle vilja veta vart du fått tag i så små D-ringar och hakar? Tacksam för svar och önskar dig en trevlig sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Tack för dina kommentarer. Jag har inte satt små D-ringar i de här väskorna, det är så kallade "split O-rings" eller små nyckelringar. Jag har sådana som Du kan beställa av mig. I silvermetall finns det små nyckelringar på Bauhaus som är 12 eller 14 mm.
   De små ringarna som jag här är 10 mm i diameter. Sedan har jag även D-ringar i guld, silver och brons som är cirka 10 mm. Hör av Dig om Du vill att jag skall skicka till dig.

   Radera
  2. Ok tack för svar. En följdfråga, karbinhakarna du satt i remmen har du sådana också till försäljning eller finns de också på Bauhaus? Vet inte i dagsläget vilken färg jag vill ha på dem men att hitta så små vore trevligt. Återkommer med beställning tills jag vet vart jag får tag i karbinhakarna. Ha det bäst!

   Radera
  3. Jag har även karbinhakar till försäljning.

   Radera
  4. Tack! Prima. Jag mailar dig.

   Radera
  5. Det var visst inte så lätt att hitta en email adress till dig eller så är jag blind. Skulle i varje fall vilja lägga en beställning på såna där små D-ringar och karbinhakar. Hur kan jag kontakta dig?

   Radera
  6. Hej, vet inte om mitt svar gått fram. Ring mig på min mobil efter kl. 18.00 idag. Du hittar numret på Eniro. OBS! jag har två mobilnummer, det skall vara det nummer som börjar på 070-5xx xxxx. MVH
   Christl

   Radera