fredag 21 oktober 2016

Sytt lite nytt inför Sy- och Hantverksfestivalen den 28 - 30 oktober 2016, Stockholmsmässan, Älvsjö

Idag har jag tagit mig i kragen och köpt en ny kamera, eftersom den jag hade, har jag förmodligen förlagt någonstans i Hannover, eller i S:t Marie aux Mines, Alsace, Frankrike. Tyvärr är det tredje kameran som jag lyckats tappa bort, och nu har jag bestämt mig för att aldrig ta med mig en kamera när jag åker någonstans, för jag verkar ha en total minnesförlust när det gäller att komma ihåg var jag lagt eller använt min kamera och att inte glömma bort den. Tråkigt är det i alla fall att den kameran är borta.

Arbetar för fullt med förberedelser inför Sy- och Hantverksfestivalen nästa helg i Stockholm, och i tisdags den här veckan fick jag hem lite nya tyger. Har endast lyckats sy upp två små necessärer av ett av tygerna som kom hem då. Sedan har jag sytt en necessär där jag fått inspiration från en av mina syvänner på Facebook, Margareta Silfver, som sytt upp en necessär av tyger som hon köpt av mig i samband med Quiltköpingshelgen i Lidköping i början av september. Hennes necessär är så otroligt välsydd, och jag har nu sytt upp en liknande hennes med samma tyger som hon. Den bilden kommer sist i det här inlägget.

Jag hoppas att vi kan träffas under Sy- och Hantverksfestivalen i Stockholm. Välkomna till min monter, som har monternummer B06:18.

Här kommer bilderna på de nya små necessärerna. Den första bilden är en lite större necessär med Tyger från Timeless Treasures. Den andra bilden är en mininecessär, även den med tyger från Timeless Treasures. Den tredje bilden är en necessär sydd efter mönstret "AnnaLi" och med tyger från Kanvas i samarbete med Benartex.

Bild 1, Necessär 12 x 16 cm.

Bild 2. Necessär 6 x 8 cm.


Bild 3: Necessär sydd efter mönstret AnnaLI

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar