onsdag 18 oktober 2017

Inför Sy- och hantverksfestivalen 27 - 29 oktober 2017

Jag håller på att förbereda mig inför den kommande Sy- och hantverksfestivalen, Älvsjömässan, Stockholm, den 27 - 29 oktober 2017. Den kommande veckan kommer jag att arbeta med att klippa till tyger, märka upp olika material som jag skall ha med mig till mässan, och framför allt att packa i ordning allt som skall med till mässan. Det är bra att förbereda och pricka av allt på en packlista, som jag borde ha gjort sedan tidigare mässor, så att jag inte glömmer att ta med allt som behövs. Tyvärr har jag ingen färdig packlista, men jag skall försöka göra en sådan nu, så att allt kommer att flyta lite lättare den 26 oktober när vi skall åka ner till Stockholmsmässan för att bygga upp vår monter. Jag har i år fått monternummer B06:18, så jag välkomnar alla mina vänner och övriga mässdeltagare till min monter.
Inför mässan har jag försökt sy klart ett par stora lapptäcken och även två mindre väggbonader som jag tänker visa upp.
Här kommer bilden på en väggdekoration som jag just sytt och kviltat färdigt. Mönstret heter "Carpenters Star" (eller som det borde heta på svenska: "Snickarens stjärna"). Den var rolig att sy och inte så komplicerad.
Välkommen till min monter på Sy- och hantverksfestivalen den 27 - 29 oktober 2017.
Skall bli så roligt att få träffa alla mina syglada vänner igen.

For my foreign followers:
I am preparing myself for the participation in the upcoming Fair at the Stockholm International Fair in Älvsjö, during October 27 to 29, 2017. I have a lot of new fabrics to show and two of my new quilts, made during this summer. One of the smaller wallhangings have just been finished  yesterday. It is sewn with the pattern: Carpenters Star Quilt Block. Hopefully I will meet all my friends at the fair. You are so welcome to visit my Booth: B06:18.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar