tisdag 15 september 2020

Öppet som vanligt sista lördagen i september månad.

 Tänk, nu har halva september månad också passerat, och det märks att hösten är i antågande. Idag den 15 september 2020 har vädret varit höstlikt, med regn och duggregn hela dagen och ingen nämnvärd värme heller. När oktober månad inträder, så har hösten definitivt tagit över, och det som är positivt är all den färgprakt träd och buskar levererar innan de tappar sina löv. Det gör att jag älskar hösten. Men när alla vackra löv fallit av träden och allt blir grått och svart, så känns det som en lång väntan till våren, när löven börjar  spira igen, och den skira grönskan som är så fantastisk att få återse, kommer igen efter cirka sex månaders grå-svart färgskala. Nu kommer tiden då man mer eller mindre går i ide. Tanken är dock att syglädjen och sylusten skall återkomma, den har som sagt också lagts på is, efter vårens och sommarens Corona-situation. Lusten att sy har liksom gått ur, särskilt eftersom det inte blir några syrelaterade mässor den här  hösten. Få se, om det blir någon sy- och hantverksfestival i februari i Stockholm. 

Jag får ju inte så mycket gjort, eftersom jag inte vill lämna lille Oskar ensam så många timmar om dagen. Jag går ner till syateljén för att ta hand om och expediera de beställningar som jag får från mina syvänner, men sedan hinner jag inte så mycket efter det.

I vilket fall som helst, så skall jag försöka ha öppet i syateljén lördagen den 26 september. Som vanligt har jag gjort ett tidbokningsschema, med 45 minuters intervaller mellan besökare, så att det inte blir så många besökare i ateljén som vistas där samtidigt.

Vill någon komma, så har jag schemat för bokningsbara tider här:

1000 - 10.35
10.45 - 11.30
11.30 - 12.15
12.15 - 13.00
13.00 - 14.00

Välkomna den 26 september 2020


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar