måndag 13 november 2023

Stängt i syataljén lördagen den 18 november 2023

 Nu är det nästan över en månad sedan jag skrev något i min blog. Det beror på att jag i samband med Sy- och hantverksfestivalen som vanligt åkte på en gräslig förkylning veckan innan mässan skulle öppna den 27 oktober 2023. Tyvärr så sitter den här gräsliga hostan och snuvan fortfartande i och nu är jag inne på fjärde veckan med de här förkylningssymptomen som inte vill ge med sig. Känner mig så less på att känna mig så här mosig.

En liten ljusglimt i novembermörkret är ändå att jag väntar på att få hem lite nya tyger. Det piggar alltid upp. Jag lägger upp lite bilder på de tyger som kommer hem. Sedan lägger jag även upp bilder från min monter under Sy- och hantverksfestivalen. Min käre make, som alltid hjälper mig med monteruppbyggnaden, är fantastiskt duktig på att se hur montern skall byggas för att bli estetiskt tilltalande. En tendens som alltid finns med är att jag tar med mig för mycket tyger, och ändå så är det mindre än hälften av vad som finns i min lilla syateljé.

Som jag skrivit i rubriken så har jag stängt lördagen den 18 november 2023, då jag kommer att deltaga i ett s.k. Quilt-Away på Högdalens gård, Vendelsö, under tiden 16 - 19 november. Har sett fram mot det här eventet sedan i våras, när Maria Bussler lade ut sitt program för hösten. Jag unnar mig att varje år deltaga i ett av Maria Busslers event. Det är alltid så givande och inspirerande att få träffa alla mina likasinnade och glada quiltare.Bilder på tyger som kom hem veckan innan sy- och hantverksfestivalen, och som jag inte lagt upp tidigare.
Bilder från montern på Sy- och hantverksfestivalen 2023-10-27--29.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar