fredag 9 september 2022

Åter till det normala efter Quiltköping

 Under tiden 2 - 4 september 2022 genomfördes årets största quiltrelaterade evenemang i Lidköping, 2022 års Quiltköping. Det blev det sista evenemanget i Gunilla Plesners regi och det är väl skrivet i stjärnorna om det kommer att bli något ytterligare Quiltköping om två år. I vilket fall som helst så var årets event lika välarrangerat som alltid. Jag vill här framföra mitt varma tack till Gunilla Plesner och medarbetare. Vill även tacka alla mina trevliga kunder som besökte min monter under de här mässdagarna. Det var så roligt att träffa er alla igen efter det ofrivilliga uppehåll som den bedrövliga Covid-pandemin ställt till med i mer än 2,5 år. Tyvärr verkar det ju så som om smittspridningen av den nya Omikrom-varianten ökar i landet nu inför hösten. Har just fått besked från makens nära vänner att de drabbats och att de är ganska sjuka. Så jag håller tummarna att jag och maken kommer att klara oss utan att bli sjuka.

Lördagen den 10 september så anordnas Kulturnatten i Uppsala, och jag har blivit inbjuden av Akademihotellet i Uppsala, att ställa ut som hantverkare i deras fantastiska konferenslokaler. Jag kommer att vara där mellan kl. 13.00 - 18.00 och visa upp alla mina små väskor och necessärer som jag nu sytt i min ensamhet under de två åren som Corona-pandemin hållit de flesta och även mig i enskild miljö. Har försökt sy lite varje dag, och ett par lapptäcken har jag sytt färdigt och en massa små necessärer. Tur att jag har min symaskin och min lilla syateljé. Nu ser jag fram mot att även deltaga i Sy- och hantverksfestivalen som hålls den 28 - 30 oktober 2022. Hoppas den mässan får många besökare. 

Här kommer lite bilder på vad jag sytt under veckan som varit. De två första små necessärerna är sydda av ett tyg som kom hem den 31 augusti. De tre sista är sydda i fuskskinn - vinyl - eller "EKO-läder". Inga kommentarer:

Skicka en kommentar