torsdag 8 juni 2023

Lite sommarkänsla!! Har inte öppet i syateljén lördagen den 10 juni 2023.

 God morgon, Sitter här och funderar över vad jag skall hitta på under dagen idag den 8 juni 2023. Igår var jag nere i syateljén hela dagen och väntade på en leverans från Postnord, som meddelat att de skulle leverera en sändning med tyger från Nederländerna. Vi var hemma hela förmiddagen och jag gick ner till syateljén ungefär kl. 11.00. Då satte jag också upp en lapp vid porttelefonen att jag skulle finnas i syateljén hela dagen så att de kunde leverera tygerna dit. Döm om min förvåning när jag öppnar SMS-meddelandena i min telefon på eftermiddagen, så ser jag att Postnord meddelat att de inte kunde leverera försändelsen p g a att de inte kom in i porten, och att detta skulle ha skett kl. 10.43. Det här tycker jag är konstigt för då vet jag med bestämdhet att jag var uppe i lägenheten och kan garantera att ingen försökt nå mig via porttelefonen. Kan ju vara så att vår porttelefon inte fungerar, men jag tror inte det. Så nu väntar jag på besked om att jag skall kunna hämta ut paketet med tyger på mitt utlämningsställe i Kvarnens affärshus, Uppsala. Jag hoppas verkligen att jag får besked om detta idag.

I vilket fall som helst, så hade jag ju tid att sy lite igår, och nu har jag på kort tid sytt en andra solhatt. Det är riktigt roligt att sy de här hattarna, för de är helt vändbara, så här kan man välja två olika tyger och få två helt olika hattar, även om det är i en och samma hatt.

Idag tänker jag färdigställa en hatt med hundar på. Den ena sidan är med Golden Retriever hundar och den andra sidan är med en blandning av diverse olika hundraser. Bild på den hatten kommer jag att lägga upp senare. Idag får Ni i alla fall en bild på den hatten jag sydde igår.

Vill även meddela att jag inte har öppet i min syateljé på lördag, för då är jag bortrest. Maken är hemma och håller ställningarna, och ser till att mina två små pälsklingar inte ställer till alltför mycket oreda här hemma. De brukar nämligen vara väldigt bra på att göra det.

Önskar alla mina FB-vänner en riktigt fin och avkopplande helg. Själv skall jag åka och besöka en av mina quiltvänner, som har öppet hus hos sig, och visar många nya vackra quiltar och många nyheter inom quiltvärlden. Vi kanske ses där.

Hatt med rosentyg röda rosor på yttertyget, sydd 2023-06-07

Fodertyget till hatten med röda rosor. Sydd 2023-06-07

Hatt med tyg med Golden Retriever hundar, Sydd 2023-06-08

Fodertyget till hatten med Golden Retriever hundar. Sydd 2023-06-08

Hatt med solrosor sydd 2023-06-05


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar